Höstens aktiviteter

Höstens aktiviteter med Skeldervikens Byalag

Föreläsning – Skälderviken efter Engelholms hamn
Historiegruppens Kerstin Paulsson och Torgny Bergström kommer till Skäldervikens församlingshem för att berätta och visar bilder över Skälderviken efter Engelholms hamn. Vi ses lördagen den 22 oktober 09.00 och kostar 50 kr, då ingår frukost.
Anmälan görs till exp. 0431-44 54 70 senast 20/10

Spökvandring I Valhallskogen
Efter förra årets succé kör vi en repris på våran spökvandring!
Onsdagen den 2 november klockan 17.30 -19.00 arrangerar vi en spökvandring i skogen för hela familjen. Vi kör en bokstavsjakt tillsammans med snälla spöken och andra tokigheter längst vägen. Start och målgång sker vid gravhögen med ingång vid Källvägen.
Glöm inte ficklampa för att hitta vägen!

Skälderviken lyser
Fredagen den 11 november arrangerar vi tillsammans med er bybor och Errarps fritids Skälderviken lyser. Sätt ut en marschall, ljuslykta eller annan belysning längst vägen vid ditt hus eller trädgård. Ljusen tänds från klockan 18.00. Ett ljus i mörkret är vad vi vill ge varandra, bara det att vi tänker på varandra.

Jul I Skälderviken
Lördagen den 26 november mellan 12.00-15.00 träffas vi på torget i Skälderviken. Vi utlovar tomte, dans, pyssel samt fika, grillad korv och stämningsfull sång. Vi som bidrar till julstämning på högsta nivå är byalaget, ICA Källan, Barkåkra scoutkår, SIF, Engelholmsgymnasterna och Svenska kyrkan Barkåkra församling.

Glöm inte att följ och gilla oss på Instagram för uppdaterade nyheter!
Skeldervikens_byalag

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.