Höstens aktiviteter

Spökvandring i Valhallsskogen

Onsdagen den 3 november klockan 17.30-19.00 arrangerar vi en spökvandring i skogen för hela familjen. Vi utlovar bokstavsjakt, snälla spöken och andra tokigheter längs stigen. Start och målgång vid gravhögen, ingång via Källvägen. Ta med ficklampa som du behöver för att finna stigen.

Skälderviken lyser

Till alla bybor här i Skälderviken, Pomona och Luntertun. I dessa tider behövs lite extra ljus och hopp! Fredagen den 19 november arrangerar vi tillsammans med er bybor Skälderviken lyser. Sätt ut en marschall, lykta, belysning eller annat längs vägen utanför ditt hus eller i trädgården. Härligt att promenera runt och uppleva vår by genom ljusgator. Är ni tända 😉 på idén? Vi tänder ljusen från klockan 17.00.
#skeldervikenlyser

Jul i Skälderviken

Lördagen den 27 november kl.12.00-15.00 träffas vi på torget i Skälderviken. Enligt tradition finns det möjlighet att träffa tomten, pyssla, fika, äta korv, dansa, lyssna på stämningsfull sång mm. Kom, umgås och koppla på julstämningen med oss i byalaget, ICA Källan, Barkåkra scoutkår, SIF, Engelholmsgymnasterna och Svenska kyrkan Barkåkra församling.

Följ och gilla oss på Instagram ♥️👍
för uppdaterade nyheter, sök på: skeldervikens_byalag

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.