Valhallsskogen

Planarbetet för att bygga i norra delen av skogen, mittemot Errarps skola, har stoppas.
Klicka på Valhallsskogen till höger i bild under Kategorier.

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Både kommmentarer och trackbacks är stängda.

4 Kommentarer

 1. Katarina skriver:

  Innan man bygger en enda bostad till i Skälderviken måste det byggas en ny skola (tex på Errarps ängar) och förskola. Man kan inte tränga in fler barn på Errarps skola.
  Skogen där det planeras bostäder är i princip det enda området i Skälderviken med lite träd och avsaknad av bilar och nyttjas dagligen av skolan och områdets förskolor.

  Jag hoppas innerligt att man inte bygger i skogen utan att först ha byggt skolor och förskolor. Jag hoppas också att man inser att skogen är en mycket viktig plats för både gammal och ung i Skälderviken.

 2. Lillemor Gesterling skriver:

  Skogen är stadens lungor och skall bevaras. Kommunen skall köpa skogen och bevara den till glädje för både människor och djur.

 3. Staffan Johansson skriver:

  Jag heter Staffan Johansson och är en gammal Skälderviksbo i förskingringen. Man skall definitivt inte bygga någonting i Valhallaskogen, det är ju det enda området i Skälderviken där det finns lite skog. Denna skog använde vi som barn på 50-talet och det bör våra framtida barn också kunna göra. Så var rädd om och vårda denna skatt, som Ni ”Skäldervikare” har!!!
  Det finns gott om åkermark som går att bebygga i Ängelholms Kommun.
  Ni skall vara rädda om skogen som renar luften som vi andas in.
  Staffan Johansson, som besöker Skälderviken varje sommar.

 4. Staffan Johansson skriver:

  Jag gick med i ”Byalaget” i somras, då Torgny och jag gick igenom gamla foton som jag hade från Skälderviken. Växte upp i huset mittemot Michelsen, där min farmor Märta Johansson ägde husen som låg invid vägen. Min mor drev Damfrisering i denna byggnad. Lekte som barn tillsammans med Thomas mycket med Torgny, när han kom på helgerna.
  Det är jag det!!!