Kategorier
Protokoll

Protokoll från Trygghetsvandringen 2018

Protokoll från Trygghetsvandringen 2018

Nu har vi fått bifogade protokoll (PDF-format) över Trygghetsvandringen, som arrangerades 2018-10-03 av Ängelholms kommun i samarbete Skeldervikens Byalag. ”Vandringen” blev av praktiska skäl omvandlad till en ”Trygghetssittning” i vår Bystuga.  Där kunde vi i lugn och ro gå igenom ett antal frågor och synpunkter, som en tidigare enkät fått fram bland boende i Skälderviken och Pomona. Redovisningen stöddes med fotografier på de platser där man upplever brister i säkerheten. Från kommunen deltog representanter från bl.a. säkerhetsenheten, tekniska kontoret,fältsekreterare, polis, räddningstjänst och nattvandrare.
Läs protokollet 
Det finns även tillgängligt på kommunens hemsida www.engelholm.se  Sök på ”Trygghetsvandring Skälderviken 2018”. Där kan du också läsa mer om Trygghet.

Grannsamverkan
Mats Holm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.