Till Kommunen och Trafikverk om väg 1710

Läs skrivelsen i pdf-format med bilder

Det här inlägget var publicerat i Skrivelser. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

2 Kommentarer

 1. Susanne Rosengren skriver:

  Hej! Jättebra synpunkter med bra foton. Jag bor intill det nya bostadsområdet Bjärestrand på Bjärevägen. Jag pendlar med pågatåg från Barkåkra station och cyklar dit genom ”kyrkstigen” som löper genom ett skogsparti förbi gamla grusgraven. Det är anlagt en ny asfalterad cykelväg från Errarps skola förbi det nya bostadsområdet Bjärestrand men asfalteringen slutar tvärt innan ”kyrkstigen”. Kyrkstigen saknar belysning och är katastrofal att cykla på. Cykeln slirar i leran och det är fullt med stora stenar på stigen. Det är närmsta vägen för att ta sig till Barkåkra station. Det finns alternativet att cykla ner på cykelvägen längs stranden men den cykelvägen slutar vid lingvallsstranden och blir sedan en bilväg (grus) med stora hålor. Finns det någon plan för att göra vid kyrkstigen?
  M v h
  Susanne Rosengren

 2. Torgny Bergström skriver:

  Hej! Vi har en Trafikgrupp som ligger på för att få en bra cykelväg till Barkåkra station. Vi vet inte hur det kommer att sluta och inte heller när.
  (Det kommande området nordost om Skälderviken heter Stenelid och inget annat)

  Torgny Bergström

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.