Då fortsätter vi bada från Sven Jons brygga

tb2014-05-23-14-05-28wI torsdags eftermiddag var badstegen på plats, djungeltrumman gick så på kvällen var badandet i full gång. Igår fredagen den  23 maj 2014 plockade vi bort arbetsställning och överblivet byggmaterial samtidigt som badandet pågick. Bänkar, klädställ och flaggstång skall så småningom också komma på plats.

Reparationskostnaden klarar vi tack vare den stora välvilja som Bryggvänner, Ängelholms kommun, Sparbanksstiftelsen, Trellegräv och SSE visat. Och så har vi ju gjort en hel del själv för att hålla kostnaderna nere. De som ändå vill bidra får gärna göra det, det går till framtida kostnader, och det finns några namnplankor till.

Bryggruppen

 

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

2 Kommentarer

 1. Thomas Lidén skriver:

  Hej,
  Betalade nyligen in 2 x 1 000,- för två plankor till bryggan. Tänkte för sent på att en av texterna säkerligen var alldeles för lång. Det gäller
  Familjen Lidén Alexandria USA. Räcker det med att korta ner till
  Fam Lidén Alexandria USA – eller så tar vi bara Fam Lidén USA.
  Ni kan väl återkomma med hur det blir.
  Tack på förhand. Thomas Lidén på Svanvägen 7

 2. Lasse Almqvist skriver:

  Tack till alla som varit inblandade med återställandet av bryggan.Det är alltid lika trevligt komma till udden och ta ett bad eller bara vara .Efterlyser dock att byalaget kan ta ett beslut att ställa upp någon form av toalett ex baja maja eftersom det inte finns någon sådan i omgivningen.
  Tack än en gång. Almqvist o Andersson

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.