Till Kultur och fritidsförvaltningen om bidrag till reparation av Sven Jons brygga

Ängelholm 2014-01-30

Kultur o Fritidsförvaltningen
Susanne Pettersson
Ängelholms Kommun

Ansökan om bidrag för reparation av Sven Jons brygga.

Skeldervikens Byalag nyrenoverade våren 2014 vår badbrygga vid Sven Jons udde med ekonomisk hjälp från byborna själva, privata sponsorer och kommunen. Tyvärr så drabbades vår brygga av stormskador i samband med stormen ”Sven”. Kostnaden för att återställa bryggan har beräknats till ca 190 000 kr (inkl moms). Denna kostnad inkluderar eget arbete från byborna själva för att minska kostnaden.

Byalaget har en reservkassa för reparationer med denna täcker tyvärr inte den beräknade kostnaden utan vi saknar i storleksordningen ca 100 000 kr. Dessa pengar måste vi söka, som tidigare, bland byborna själva och villiga sponsorer.

Av detta själ vänder vi oss till Kommunen för att be om bidrag för denna reparation som beräknas göras i vår. Kommunen var villiga att sponsra hälften (500 000 kr) tidigare. Kan vi hoppas att kommunen bidrar med hälften även denna gång? Alla bidrag mottages med stor tacksamhet.

 

Bryggan, som funnits sedan många år, är mycket uppskattad byborna och våra sommargäster och det finns ett mycket stort intresse att bryggan repareras.

Med vänlig hälsning
Bengt Thomas Strandqvist
Kontaktperson i Brygg-gruppen

Skeldervikens Byalag

Det här inlägget var publicerat i Skrivelser. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.