Invigning av Sven Jons Brygga

tb2013-05-29 08-39-12w

Styrelsen i Skeldervikens byalag hälsar alla hjärtligt välkomna till invigningen av Sven Jons Brygga!
Invigningen startar kl. 15.00 nu på söndag, 2013-06-02.
Invigningstalare är Thomas Fjellner, Kultur- och Fritidsnämndens ordförande, och Thomas Brorsson, Byalagets ordförande. Därefter följer saft- och bullfest för barnen och lite godisregn. ICA-Källan sponsrar detta.  Under tiden, fram till ca 16.00 underhåller Gull Britt Rebbelstam med sommarvisor på dragspel.  Därefter tar grillningen vid. Byalaget står för grillarna och du tar själv med det du vill grilla. Förhoppningsvis kommer en del av de närvarande att passa på att ta sig ett dopp från bryggan.  Glöm inte att ta med senaste numret av Hamnposten så vi unisont kan sjunga Rolf Malmströms “Sven Jons Bryggvisa”.
Än en gång VÄLKOMNA!
Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.