Grönstrukturplan att tycka om

Skeldervikens Byalag har fått ett mail från Ängelholms kommun:

”En samrådshandling för Ängelholms grönstrukturplan är nu färdig och vi vill gärna ha era synpunkter. Förslaget finns att hämta på: http://www.engelholm.se/Bygga-bo-miljo/Gronstrukturplan/ och det finns även i pappersformat för läsning i receptionen på stadshuset. Avsikten är att nå alla berörda och vi vill därför be er att distribuera detta.”

Grönstrutur Skv1

 

Detta är en del i den kommande översiktsplanen för Ängelholms kommun.  Trots den korta remisstiden skall vi  försöka kommentera planen utifrån vad vi tror är viktigt för oss skälderviksbor.

Så här avslutas inbjudan till samråd:

”Det går bra att kommentera såväl hela rapporten som enskilda avsnitt, områden och kartor. Skriv gärna era iakttagelser och ändringsförslag i ett mejl till mig på millan.hagstrom@engelholm.se eller per post till Millan Hagström, Ängelholms kommun, 262 80 Ängelholm.”

 ”Vi behöver era synpunkter senast den 19 april. Därefter kommer förslaget att bearbetas med hänsyn till inkomna synpunkter och ett slutgiltigt dokument tas fram för antagande i Kommunfullmäktige. ”

Vad tycker du?

Vill du att Byalaget skall ta del av dina synpunkter så hör av dig till Thomas Brorsson   brorsson.thomas@telia.com  tel. 0431-20 191
eller Kommentera denna artikel nedan.
Vi vill ha dina synpunkter senast den 7 april.

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.