Kategorier
Artiklar

Snapsvisor i Skälderviken.

Skeldervikens Byalag fortsätter sitt sammarbete med Barkåkra församlings ”Tisdagsträffar”

Först ut är Rolf Malmström som har som hobby att skriva snapsvisor. Två gånger har han blivit svensk mästare i nyskrivna snapsvisor. Hans intresse har gjort att han fördjupat sig i ämnet. Tisdag 15/2 klockan 14 håller han en föreläsning i Skäldervikens Församlingshem om olika aspekter på snapsvisan och om konsten att skriva en bra snapsvisa. Han illustrerar framställningen genom att sjunga ett 30-tal visor av några av Sveriges och Finlands bästa snapsviseförfattare. Arrangör är Skeldervikens Byalags seniorgrupp.

Alla är välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.