Till Kommunstyrelsen om äldreboende i Skälderviken

Kommunstyrelsen, Ängelholm.                Skälderviken 2016 03 07

 

I långt mer än ett år har det talats och skrivits om det planerade äldreboendet i anslutning till Lingvallen. På senare tid har det inte hörts något nytt i frågan. Vi medlemmar i Skeldervikens Byalags seniorgrupp får ofta förfrågningar från Skälderviksbor om hur långt planeringen har avancerat. Vi har inget svar att ge. Det vore därför angeläget att få en lägesbeskrivning från Er som är ansvariga så att vi kan svara intresserade.

 

 

Skeldervikens byalag, Seniorgruppen

Rolf Malmström

Centralvägen 20

26261 Ängelholm

0431 21362

Det här inlägget var publicerat i Skrivelser. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.