Kategorier
Artiklar

Höst

Inger med trattkantareller och ett blött ben
Bryggan på Sven Jons udde är upptagen och badande hänvisas till Klitterbryggan. Bryggruppen jobbar för fullt för att få en ny brygga till nästa säsong.

Natur och Miljögruppen gjorde sin traditionella svamputflykt den 13 september. Vi hittade många trattkantareller i år. Det var riktigt blött på sina ställen och Inger Malmström passade på att gå ner sig i en bäck.

Är det så att du ville varit med på vår svamputflykt eller någon annan av våra aktiviteter i Byalaget så maila mig och tala om det, torgny.bergstrom@ektv.nu så får du reda på vad som händer. Kolla också anslagstavlan på torget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.