Höst

Inger med trattkantareller och ett blött ben
Bryggan på Sven Jons udde är upptagen och badande hänvisas till Klitterbryggan. Bryggruppen jobbar för fullt för att få en ny brygga till nästa säsong.

Natur och Miljögruppen gjorde sin traditionella svamputflykt den 13 september. Vi hittade många trattkantareller i år. Det var riktigt blött på sina ställen och Inger Malmström passade på att gå ner sig i en bäck.

Är det så att du ville varit med på vår svamputflykt eller någon annan av våra aktiviteter i Byalaget så maila mig och tala om det, torgny.bergstrom@ektv.nu så får du reda på vad som händer. Kolla också anslagstavlan på torget.

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress har aldrig blivit publicerad eller använd.