Då fortsätter vi bada från Sven Jons brygga

tb2014-05-23-14-05-28wI torsdags eftermiddag var badstegen på plats, djungeltrumman gick så på kvällen var badandet i full gång. Igår fredagen den  23 maj 2014 plockade vi bort arbetsställning och överblivet byggmaterial samtidigt som badandet pågick. Bänkar, klädställ och flaggstång skall så småningom också komma på plats.

Reparationskostnaden klarar vi tack vare den stora välvilja som Bryggvänner, Ängelholms kommun, Sparbanksstiftelsen, Trellegräv och SSE visat. Och så har vi ju gjort en hel del själv för att hålla kostnaderna nere. De som ändå vill bidra får gärna göra det, det går till framtida kostnader, och det finns några namnplankor till.

Bryggruppen

 

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Trackbacks är stängda, men du kan Kommentera.

2 Kommentarer